Sponsorizează

Te-ai îndrăgostit de un animal? Sponsorizează-l!

Atunci când sponsorizezi, este ca și cum l-ai adopta la distanță! Ai acces la vizite și timp petrecut împreună, oricând!

Cum îți câștigăm încrederea

Îți prezentăm mai jos strategiile prin care acționăm

Donații Unice

O singură donație poate face diferența dintre succesul și eșecul unei acțiuni de salvare a cazurilor pentru care luptăm. Susține printr-o donație unică și fă parte din mișcarea noastră.

Donații Repetate

Înscrie-te cu o donație care se repetă în fiecare lună. Având fonduri la dispoziție, putem demara acțiuni ample de salvare, oferind cazări, îngrijiri medicale și hrană animalelor salvate.

Raportează Abuz

Orice formă de maltratare este considerată, conform legii, bestialitate și abuz. În consecință, orice faptă inegală cu simțul civic față de animale, ignoranță sau neglijență, poate fi adusă în fața legii. Cât e de-ajuns?

Devino Voluntar

În acțiunile de salvare, mâinile sunt cele care înfăptuiesc mișcarea. Avem nevoie de tine! Poți deveni voluntar ori pentru a ne ajuta să construim Sanctuarul, ori pentru acțiunile de salvare.

Dă Glas

Nici una din strategiile de mai sus nu sunt potrivite pentru tine? Inclusiv promovarea cazurilor noastre sunt un ajutor eroic. Distribuie acțiunile de salvare, animalele salvate și fii alături de noi!

Pune capăt cruzimii față de animale ADOPTÂND

 

 / 

Conectare

Trimite Mesaj

Favorite