Salveaz-o pe Lucy

UPDATE
🐶Ați eliberat-o din lanț pe Lucy! Felicitări!🎉 Primii pași spre libertate au fost făcuți azi de Lucy.
 
Lucy a fost la o scurtă vizită veterinară, la Cabinet veterinar Cromavet Mărăşti, cărora le mulțumim pentru gestul de a o consulta, opsitalitate și grijă! În urma vizitei nu s-au descoperit probleme medicale care să necesite intervenții sau tratamente speciale. Luni vom reveni pentru administrarea primului vaccin, deparazitări internă & externă și alte necesități medicale.
 
Lucy va fi plasată într-un foster temporar, până la finalizarea schemei complete de vaccin, ulterior va fi dusă la noua ei casă permanentă unde se va bucura de libertate, natură, căldură, hrană și afecțiune.
 
În continuare, Lucy are nevoie de sprijinul vostru financiar pentru:
  • Hrană,
  • Cheltuieli de foster,
  • Cheltuieli medicale,
  • Transport,
  • Alte necesități.
❤️Ajut-o în continuare pe Lucy și fă parte din viața ei, cu oricât!
Cine este Lucy?

Lucy este o domnișoară cu foarte puțin noroc întâlnit până acum în viața ei. Anii ei de viață i-a petrecut în lanț, în extreme termice, în foamete și murdărie. Am găsit-o pe Lucy așa cum o vedeți în fotografii: nicăieri, a nimănui. Știm că Lucy poate avea o șansă la viață și de aceea îți cerem ție ajutorul. Orice ajutor al tău o poate salva pe Lucy din lanț și o poate aduce într-un cămin nou, unde va primi hrană, apă, îngrijirile medicale necesare, căldură și afecțiunea de care are nevoie mai presus de toate. 

Vom publica actualizări și noutăți cu starea lui Lucy, iar în urma donației tale vei avea posibilitatea să o vizitezi personal pe Lucy și chiar să petreci timp cu ea!

Cu mulțumiri,
Echipa vetghid.ro

 

 / 

Conectare

Trimite Mesaj

Favorite