Hrănește Animalele Noastre

  • Acasă
  • Hrănește Animalele Noastre
Cine sunt animalele noastre?

În zona Someșul Cald, județul Cluj, încercăm să avem grijă de câteva animale, care fie au fost găsite abandonate, fie au fost salvate din condiții incompatibile cu viața normală. De la pisici, la câini, inclusiv veverițe sau păsări, am încercat să oferim adăpost, hrană și afecțiune pentru animalele care au nevoie de asta.

Ce am făcut până acum?

De la cazuri grave la cazuri simple - toate sunt relevante.

Am început cu înscrierea conturilor personale de social media în grupurile dedicate animalelor. Am oferit mâini de ajutor mici la început: am sprijinit financiar, am oferit hrană sau accesorii, alte forme de sprijin precum transport sau foster. 

Pe parcurs am început să ne implicăm mai mult. Am preluat cazurile din mâinile oamenilor care au avut curajul să oprească lângă un câine lovit de mașină sau unui vecin gata să arunce în râu, un sac cu pui de pisici. Am creat campanii fundraising dedicate, am oferit transparență completă, actualizări în timp real cu starea animalelor salvate. Cu alte cuvinte, ne-am desfășurat profesionist până într-un punct.

Oamenii au început să vadă activitatea noastră, să aibă încredere în noi, să aibă curaj să se implice mai mult și să ne susțină cu puținul pe care îl au (fie 5RON, fie 1 zi de foster, fie un transport, etc). Toate aceste lucruri mici contribuie la un mare scop: salvarea unui animal care are nevoie de noi - oamenii simpli. Însă acesta nu este cel mai mare scop. 

Cel mai mare scop înseamnă mai mult. Suma de 10RON salvează un pui amenințat de o boală fatală. Dar nu salvează întreg eco-sistemul corupt și stricat, în care animalele străzii încă există, oamenii comit fapte de brutalitate, iar autoritățile întorc privirile.

Noi, oamenii simpli, ne dorim mai mult, la fel de simplu. Ne dorim repararea sistemului, fie pe cont prorpiu cu sprijinul umanității fie cu sprijinul statului care ar trebui să poarte în mâinile lor aceste situații teribile. Nu ne dorim să schimbăm România, nu ne dorim să schimbăm conducătorii. Ne dorim să salvăm animalele și să întrerupem definitiv înmulțirea necontrolată cât și bestialitatea oamenilor care, în mod nesurprinzător, continuă să trateze animalele ca pe obiecte ale propriilor temeri.

Ce vrem să facem mai departe?

Căutăm sprijin în misiunea de a salva animale. Ne descurcăm cel mai eficient în momentul în care banii nu devin o problemă presantă și primordială, când avem susținere morală, dar și când suntem complet dotați cu toate echipamentele necesare unei mișcări de salvare a unui animal.

Căutăm în mod special să ne permitem hrănirea acestor animale pe care le salvăm și cărora le oferim îngrijire medicală, adăpost și afecțiune.

Sprijinul nu înseamnă doar atât, înseamnă și ca oamenii care ne urmăresc să ne sprijine de acasă, să ofere disponibilitatea de foster temporar, sau să ne ajute în căutarea unor familii permanente.

Listă necesar

Momentan am limitat activitatea strict la cazuri severe, care se află într-o absolută imposibilitate de soluționare, cum ar fi animale pe cale să moară, animale care au suferit accidente aproape fatale. Nu ne face plăcere să ierarhizăm cazurile după severitate și să întoarcem spatele acelora mai puțin grave, chiar dacă sunt la fel de importante. Vrem să putem fi acolo pentru toate animalele aflate într-o situație care solicită implicare imediată, iar pentru asta avem nevoie de următoarele:

  • Autoturism Complet Dotat tip 4x4 Pentru Toate Tipurile de Intervenții
  • Resurse Financiare Pentru Activități Zilnice de Bază
  • Resurse Financiare Pentru Dezvoltarea Unui Adăpost
  • Materiale de Construcție Pentru Dezvoltarea Unui Cămin Temporar Pentru Animale
  • Hrană Uscată & Umedă Pentru Câini & Pisici
  • Accesorii (cuști, litiere, nisip)
  • Alte Nevoi Afișate în Pagina Donații

 

 / 

Conectare

Trimite Mesaj

Favorite